0472 404 440info@404-zuid.be

MODERNE ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Tandverzorging en tandherstelling steunen vandaag op een geheel van moderne, zekere en voorspelbare technieken. Deze technieken liggen in ieders bereik en zijn standaard in een goed uitgeruste praktijk. Nieuwe tandkleurige vulmaterialen zijn nu de norm. Implantaten bieden vandaag totaal nieuwe mogelijkheden, zijn betrouwbaar en meestal eenvoudig te plaatsen. Het moderne tandheelkundige porselein geeft een prachtige esthetische afwerking, zowel op de natuurlijke tanden als op implantaten.

ONZE SAMENWERKING

Samenwerken is in de tandheelkunde in België een vrij nieuw gegeven, dat U, als patiënt, vele voordelen biedt. De opgedane kennis en ervaring van iedere tandarts afzonderlijk, wordt gebundeld, en leidt tot een individuele verzorging en een perfect resultaat. Van bij de diagnose, over het behandelingsplan, tot de uiteindelijke verzorging, is er de mogelijkheid om, in overleg met U, samen de juiste oplossingen te bieden.

INFORMATIE GEVEN, EN DE TIJD NEMEN

De relatie tussen U als patiënt, die bepaalde vragen en wensen heeft, en de tandarts, vraagt in de eerste plaats ruimte voor voldoende informatie. Door informatie krijgt men het nodige vertrouwen. Informeren kost tijd. Wij nemen die graag voor u!