Orthodontie

Orthodontie helpt bij het corrigeren en behandelen van tand- en kaakafwijkingen. Een Orthodontie helpt bij het corrigeren en behandelen van tand- en kaakafwijkingen. Een orthodontist voorkomt en behandelt tand- en kaakafwijkingen door een juiste diagnose te stellen en een orthodontische methode te kiezenOm een juiste diagnose te stellen en de beste behandeling te kiezen, moet een orthodontist over voldoende kennis en de nodige wetenschappelijke bekwaamheid beschikken, hetgeen volledig afhankelijk is van zijn opleidingsniveauDus als u op zoek bent naar de beste orthodontiespecialist, houd er dan rekening mee dat het vermogen van een algemene tandarts om orthodontie te behandelen niet hetzelfde is als dat van een orthodontist of een arts die gespecialiseerd is in orthodontie.

 

Waarom moeten we op zoek naar de beste orthodontiespecialist?

 

Het verbeteren van de schoonheid van het gezicht en een mooie glimlach zorgt voor een goed gevoel en vergroot het zelfvertrouwen van mensen. De tevredenheid van de klant over het eindresultaat van de behandeling hangt af van de werkwijze van de orthodontiespecialist. Bovendien duurt een orthodontische behandeling ongeveer anderhalf tot 2 jaar en gedurende deze tijd zitten er orthodontische draden in de mond van de patiënt.

Als het niet correct wordt uitgevoerd, is het mogelijk om de draden te scheuren en het mondweefsel te beschadigen of het tandvlees te scheuren. Door een goede en bekwame orthodontiespecialist te kiezen, kunnen we onze tijd en geld veilig op de juiste plek investeren en er zeker van zijn dat we de beste orthodontie doen, wegblijven van deze stress en de behandelingsperiode rustig doorbrengen.

De beste orthodontiespecialist in Gent kiezen

In gent wegens woon-werkverkeer, drukke agenda en tijdgebrek zijn sommige mensen op zoek naar een goede orthodontist in gent bij hen in de buurt. Bijvoorbeeld op zoek naar een orthodontiespecialist in Gent of andere gebieden waar ze zich bevinden.

Maar aangezien de kwaliteit van de orthodontist rechtstreeks verband houdt met de uiteindelijke kwaliteit en het resultaat van de behandeling, is het beter om, als u op zoek bent naar de beste orthodontiespecialist in Gent, geen prioriteit te geven aan de nabijheid van de plaats. Hoewel succesvolle orthodontisten hun behandeling meestal in verschillende kantoren in verschillende regio’s uitvoeren.

De vereiste om de beste orthodontiespecialist te kiezen

Aangezien orthodontie een kostbaar en tijdrovend proces is; Obsessie om de beste orthodontiespecialist te kiezen is volkomen natuurlijk. Tijdens het consult legt een goede orthodontist u alle behandelmethoden uit zoals orthodontie met metalen beugels, onzichtbare orthodontie met transparante aligners of kleurloze keramische beugels.

Het type behandeling en de kosten van elke methode zijn verschillend. Zo zijn de kosten van onzichtbare orthodontie met transparante aligners hoger dan de kosten van orthodontie met gewone metalen beugels. Een goede orthodontie arts zal u alle noodzakelijke dingen vertellen voordat u met de behandeling begint.

Behandelingen uitgevoerd door een orthodontist

Naast het behandelen van onregelmatige tanden en het rechtzetten ervan door middel van orthodontie, corrigeert een orthodontiespecialist met orthodontische behandelingen de verhoudingen van de boven- en onderkaak met de tanden. Iemand wiens twee kaken niet in de juiste verhouding staan, zal problemen hebben met zaken als praten en het kauwen van voedsel, die kunnen worden behandeld met de hulp van een goede orthodontist.

Kortom, laten we naar een orthodontische arts gaan om de volgende gevallen te behandelen:

 

  • Corrigeren van onregelmatige tanden en deze op de juiste en geschikte plaats plaatsen
  • Correctie en behandeling van kaak- en gebitsafwijkingen in het gezicht
  • Het glimlachontwerp corrigeren door de tanden te rangschikken
  • Correctie en behandeling van misvormingen en ongepaste kaak-tandheelkundige relaties
  • Aanpassen en corrigeren van de verhouding tussen tanden en botten van hoofd en gezicht

Een goede orthodontist kan u helpen bij het behandelen van de volgende gevallen

Zoals gezegd helpt een orthodontist tandarts u bij de behandeling van tand- en kaakafwijkingen. In deze sectie onderzoeken we enkele van deze anomalieën.

Behandeling van eenvoudige gebitsproblemen en afwijkingen

Een orthedontist helpt bij het behandelen van onregelmatigheden en verdringing van tanden, extra tanden en kruisbeet van oude tanden. De extra tand moet worden verwijderd als dit door een orthodontist is vastgesteld. Soms zijn er voorwaarden en vervangt het de originele tand.

Na onderzoek van de patiënt kan de orthodontist een beslissing nemen op basis van de plaats van de extra tand, de staat van de tandwortel, de staat van de hoofdtanden ernaast, etc.

Behandeling van complexe tandheelkundige afwijkingen

Het omvat zaken als een verkeerde uitlijning van de middellijn van de tanden, diepe beet, opening tussen de tanden, overjet, open beet en ontbrekende tanden. De hoeveelheid van deze problemen is niet hetzelfde bij patiënten. Deze afwijking veroorzaakt problemen zoals moeite met ademen, kauwen op voedsel, spreken en uiterlijk.

De juiste optie voor behandeling zijn mensen die last hebben van deze aandoening.

Behandeling van problemen en afwijkingen van de twee kaken

De behandeling van afwijkingen zoals kaakafwijking, kleine of grote onderkaak of bovenkaak, kaakmisvorming klasse 2, kaakmisvorming klasse 3. Kaakafwijkingen worden in eerste instantie onderzocht en behandeld door een orthodontist. Als de kaakafwijking ernstig is, is een operatie nodig voor de behandeling.

Behandeling van gespleten lip en gehemelte of de behandeling van suikerlip

Een gespleten lip en gehemelte zijn aangeboren afwijkingen die door een orthodontist kunnen worden behandeld en verbeterd. De grootte van de opening is anders; En het kan zo zijn dat het de neus en de bovenlip verbindt.

Heeft orthodontie een leeftijdsgrens?

Nee; Orthodontie wordt uitgevoerd door een orthodontist in verschillende leeftijdsgroepen en er is geen limiet aan de acceptatie van patiënten, maar de lengte van de behandelperiode zal langer zijn bij mensen die later en op oudere leeftijd naar de orthodontist verwijzen. Voor een orthodontische behandeling kunt u vanaf 8 jaar beter naar een arts orthodontie.

Behandelingen

Esthetische tandheelkunde

Het uiterlijk van het gebit wordt verfraaid met tandheelkundige hulpmiddelen. Er wordt gebruik gemaakt van …

Implantaten

implantaten bieden een oplossing zowel bij het ontbreken van Г�Г�n of enkele tanden als bij het ontbreken …

Kinder- tandheelkunde

De behandeling van kinderen is niet altijd even gemakkelijk. Ze kunnen om allerlei redenen angstig zijn zoals de …

Esthetische tandheelkunde

Het uiterlijk van het gebit wordt verfraaid met tandheelkundige hulpmiddelen. Er wordt gebruik gemaakt van …

Implantaten

implantaten bieden een oplossing zowel bij het ontbreken van Г�Г�n of enkele tanden als bij het ontbreken …

Kinder- tandheelkunde

De behandeling van kinderen is niet altijd even gemakkelijk. Ze kunnen om allerlei redenen angstig zijn zoals de …