Over Ons

Wij zijn een tandartspraktijk in Gent-Zuid. Ons team bestaat uit hoogopgeleide tandartsen en tandartsassistenten die u de zekerheid geven dat u uw tandheelkundige werkzaamheden veilig aan ons team kunt overlaten. In dit centrum worden alle diagnostische en behandeldiensten uitgevoerd, waaronder restauratie, wortelkanaalbehandeling, tandprothesen, mond- en kaakchirurgie, implantaten, orthodontie, etc. voor alle leeftijdsgroepen.

Uw vertrouwen is waardevol voor ons. Onze tandartspraktijk streeft ernaar u diensten van uitstekende kwaliteit te bieden en sterke relaties met patiënten te onderhouden. Hieronder geven we meer informatie over ons en de waarden waarmee we ons onderscheiden:

  1. Professioneel en ervaren team: Ons team bestaat uit tandartsen en medisch personeel met ervaring en deskundigheid. Al onze teamleden volgen professionele bijscholing en gebruiken de nieuwste behandeltechnologieën.

  2. Prettige en passende omgeving: Ons kantoor is zo ingericht dat er voor onze patiënten een prettige en rustgevende sfeer ontstaat. We begrijpen dat het ervaren van een typische tandheelkundige omgeving voor sommige mensen ongemakkelijk kan zijn, daarom hebben we een omgeving gecreëerd waarin u zich ontspannen en zelfverzekerd voelt.

  3. Gezondheid en naleving van de principes: Wij leggen altijd de nadruk op gezondheid. Het uitvoeren van alle steriele en up-to-date processen en het gebruik van schone en betrouwbare materialen en apparatuur is een van onze uitgangspunten. Dit is erg belangrijk bij aandoeningen zoals anorexia en de verspreiding van infectieziekten, die van meervoudig belang zijn tegen ziekten.

  4. Intieme behandeling en respect voor patiënten: Wij besteden aandacht aan persoonlijke en respectvolle relaties met patiënten. Al onze teamleden ondergaan een intimiteits- en productiviteitstraining zodat u zich op uw gemak en zelfverzekerd voelt. Ons doel is om een vriendelijke omgeving te bieden en een positieve ervaring te bieden voor alle patiënten.

  5. Moderne behandelmethoden en kwaliteitsmaterialen: In de moderne tandheelkunde bieden wij methoden en materialen die de beste behandelresultaten voor patiënten opleveren.

Wilt u nog andere vragen stellen?

Voor verdere vragen kunt u het onderstaande formulier invullen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!